ЈАНКО БУРЕК: Ја никого не мразам! (Освен педерите, шиптарите, атеистите, феминистите, комуњарите, грците, бугарите, странците… н.з)

0
2698

Човекот кој целата своја водителска кариера ја изгради со хејтање на соседните народи, шиптарите, комуњарите, атеистите, феминистите, особено педерите, се фали дека никого не мразел?!?!

Ова е исто како пред неколку месеци кога ги убедуваше гледачите дека бил и политички неутрален?!