ЈАНКО БУРЕК : ЈАДЕЊЕ БУРЕК ЗНАЧИ ЈАДЕЊЕ ГОМНА И ГОЛТАЊЕ КНЕДЛИ!

0
580
  • Јадење на бурек значи слободно зборувај, со други зборови јади гомна ако треба значи важно е да зборуваме слободно. Јас паметам време кај што сме голтале кнедли!

Јанко Бурек во ,,Ти реков ми рече”.