ЈАНКО БУРЕК : ФАЛА ТИ БОЖЕ ШТО МЕ НАПРАВИ БУДАЛА И ГЛУП

0
169
  • Фала ти боже што ме направи глуп, не знаеш колку сум среќен. Не само што сум глуп и наивен и будала.

Јанко Бурек во Лазаров подкаст.