ЈАНКО БУРЕК : СЕ ШПЕКУЛИРАШЕ ДЕКА SИНГО МУ ЈА ДАЛ СИТЕЛ 3 НА БОКИ 13

0
795
  • Што мислиш, Сител 3 каде отиде?! Му беше подарена на Боки 13 ТВ1, фрекфенцијата што ја истера Боки. Јас не можам да тврдам како доказ дека Sинго му ја дал на Боки 13 Сител 3 но се ширеше таква шпекулација.

Јанко Бурек во ,,Ти реков ми рече”.