И СО ЈАДЕЊЕТО ОТРОВНИ ПЕЧУРКИ СЕ ПРЕТЕРА – ЈАНКО БУРЕК : КАЈ НАС ВО МАКЕДОНИЈА НА 27 АПРИЛ СЕ ВЕЖБАШЕ РУШЕЊЕТО НА ТРАМП И УПАДОТ ВО КАПИТОЛ ХИЛ!

0
575
  • Кај нас се правеа маневрите како ќе се руши власта на Трамп овдека на 27 април и влезот во Собрание бидејќи тоа е истото што се случи во Капитол Хил.

Јанко Бурек во својот подкаст на ЈутЈуб.