ЈАНКО БУРЕК СЕ ПОЖАЛИ: ГРУЈО МЕ КОРИСТЕШЕ ЗА ПРОПАГАНДА СО ИНТЕРВЈУА ОД 3 СААТА, АМА ДЕНАР НЕ МИ ДАДОА, ПАРИТЕ ГИ ЗЕМАШЕ ДРУГ

0
1107
  • Јанко Јади бурек во својот ЈутЈуб подкаст се пожали за времето кога Грујо му беше гостин во емисијата и за тоа дека не земал пари од сите интервјуа направени со него со повеќе од 3 саата.