ЈАНКО БУРЕК: КАКО МОЖЕ ВАКА БЕЗДУШНО ДА ТЕПАТЕ ПОЛИЦАЈЦИ БЕ ДАЛИ СТЕ НОРМАЛНИ, ПА ТОА СЕ НАШИ КОМШИИ, РОДНИНИ, ПРИЈАТЕЛИ НЕ СЕ ТОА МАРСОВЦИ!

0
991

– Полицајците си ја вршат својата работа, како може вака да се тепаат полицајци, па тоа не се марсовци, тоа се наши луѓе, наши роднини, пријатели, комшии, тоа е недозволиво ви се чудам како може да сте толку ненормални?!

Јанко Бурек во својата емисија на ТВ Сонце.