ЈАНКО БУРЕК ЗА БРКАНИЦАТА СО САШЕ ПОЛИТИКО : КОГА МИ СЕ ВТРЧА НЕКОЈ СО СВЕТЛИНА КОН МЕНЕ НЕ ЗНАЕВ ШТО Е, ГО ИЗВАДИВ ПЕПЕР СПРЕЈОТ И ПОЧНАВ ДА ГО ПРСКАМ

0
480
  • Во 10 навечер пред Сител ТВ, кога си идеш навечер пред Сител во тоа време тоа е како во ќумб, тунел, темница. И ја излегувам од автомобил и одеднаш некој се втрчува во тебе.Кога некој во темница се втрчува во тебе имаш инстинктивна реакција како адреналин. Во тој момент гледам светлина и некој трча накај мене, и ја не знам што е дали е животно или и го вадам пепер спрејот и го прскам Саше Политико.

Јанко Бурек за брканицата со Саше Политико пред Сител ТВ.