ЈАНКО БУРЕК ГИ ИСКАРА ВМРОВЦИТЕ: САМО ГЛУП ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАДУВА ШТО НЕ СМЕ ДОБИЛЕ ДАТУМ!

0
1344

Јанко Бурек ги наљути вмровците, ги искара дека се глупаци што се радуваат на тоа што земјава не добила датум. Прв му се пушти козарот Миленко :