ЈАНКО БУРЕК ВО БАРДОВЦИ ЕЛЕМЕНТ : ВО ,,ПЛАДНЕВЕН ДНЕВНИК” КОЈ ГО ВОДЕВ СО МОЈАТА СОПРУГА КОГА КИРО ГЛИГОРОВ СЛЕТАЛ ВО БЕЛГРАД ЈА ПРАШАВ ДАЛИ И НОСОТ МУ СЛЕТАЛ! КИРО ГЛИГОРОВ ИМАШЕ ГОЛЕМ НОС!

0
140
  • Во ,,Пладневен Дневник” со мојата сопруга читавме вести. Вестите ги читаше мојата сопруга Лидија а ја ги коментирав, вестите се кратки, и тогаш Киро Глигоров слета во Белград, викам Киро слета? А носот му слетал? И такви вицови за носот на Киро.

Јанко Бурек во подкастот на Лазаров.