ЈАНКО БАЧЕВ КРЕЈЗИ ШОУ, УДБА ЈЕ НАША СЛУЖБА – БАЧЕВ : ШТО БАРАЛ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ СОВЕТИ ОД КЛЕТ ШИПТАР КАКО МУСЛИУ?! ПА НЕМА ЛИ ДА ПРАША МАКЕДОНЦИ КАКО МЕНЕ?! ДОБРО ДЕ СО ПО МАЛКУ ПУТИНИСТИЧКО ВО ТОА ЛЕЈКАТА!

0
687

Единствена Македонија: Дали и Пендаровски е странски шпион штом барал мислење од странски служби за директорот Муслиу.

Единствена Македонија и македонскиот народ се силно вознемирени од денешната преписка меѓу Стево Пендаровски и ДУИ во која Пендаровски признава дека директорот на Агенцијата за разузнување го назначил по позитивно мислење од странски разузнавачки служби или како што вели Пендаровски „партнерски служби од земјите-членки на НАТО“.

Ова е самото по себе скандал во кој Стево Пендаровски само што седна на претседателската фотелја, веднаш почна да го руши дигнитетот на Република Македонија и да ја девалвира нејзината институционална политичка позиција и уставната позициија на претседателот на државата.

Дали Република Македонија покрај марионетата Заев, сега во ликот на Пендаровски добива уште една марионета купена и контролирана од странски центар. Дали покрај ноторната вистина која веќе излезе во јавноста дека министерот во МНР, Никола Димитров е шпион на ЦИА, сега произлегува и дека новоизбраниот претседател Пендаровски е странски шпион под контрола на странски разузнавачки служби.

Новата легална власт на Единствена Македонија која доаѓа ветува дека ќе даде одговор на овие прашања како врвна должност спрема македонската јавност.

                                                                                                                                                  Со почит,
Центар за комуникации на Единствена Македонија