ЈАНКО БАЧЕВ ИМА МОЗОК НА ПИЈАНА МУВА : ЦЕЛ СВЕТ СЕ БОРИ ПРОТИВ НОВАТА ЧУМА ВО 21 ВЕК, КОРОНАТА, ЈАНКО БАЧЕВ ФРЛА ДРВА И КАМЕЊА ПО ОЛИВЕР СПАСОВСКИ И АЛБАНСКИТЕ ПАРТИИ ЗОШТО БИЛЕ ВО КОАЛИЦИЈА СО МАКЕДОНСКИ ПАРТИИ!?!?!

0
670

Изјава: Бачев до Спасовски: Од каде ти е е правото да одлучуваш за сите учесници на изборите со две македонски и дури пет албански партии.

Во врска со крајно загрижувачката состојба со коронавирусот во Република Македонија, вечерва во изјава за медимуите престедателот на Единствена Македонија Јанко Бачев изјави: