ЈАКИМОСКИ МУ УПАТИ ЈАВНА ЗАКАНА НА ЛИДЕРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ : ЌЕ ТЕ НАЈДАМ И ЌЕ ТЕ НАТЕПАМ АКО ПРОДОЛЖИШ ДА МИ СЕ ЗАКАНУВАШ И ДА ДАВАШ НАРЕДБИ ДА СЕ ТЕПААТ СОВЕТНИЦИ ВО ОПШТИНА КАРПОШ

0
1006
  • Преку глава ми е од закани и кон мене и кон мои луѓе, чашата ја прели претепувањето на советник кој реши да гласа за нашите предлози во советот, Мицковски, говедо едно, ако продолжиш вака дебело ќе го јадеш, ако те начекам некаде ќе те тепам, ако си маж дојди да се соочиш со мене а не да ми праќаш закани и да ми тепаш советници! Си се заканувал дека ќе си ме апсел и мене и Данела ако си станел премиер, како бе не ти е срам говедо едно мизерно!

Јакимовски на Инфомакс.