ЈАКИМОВСКИ: ЌЕ И ДАДАМ ОРДЕН НА ДАНЕЛА АКО МУ АКНЕ ЕДНА ШЛАКАНИЦА НА ТРАЈКО СЛАВЕСКИ

0
695
  • Ако Данела се охрабри и му акне една шлаканица на Славески ќе и дадам орден, ќе биде за мене голема хероина затоа што он се изживува со неа само затоа што е жена!

Градоначалникот на Карпош, Стевчо Јакимовски инаку носител на црн појас по карате и поранешен младински шампион по карате, тоа неговите политички противници и ние новинарите треба да го знаеме кога сме во негова близина…