ЈАКИМОВСКИ : ТОА ШТО МИЦКОСКИ ОТИШОЛ ДА ГО МОЛИ ЗАЕВ НА КОЛЕНА ЗА КОАЛИЦИЈА СО СДСМ ПОКАЖУВА ДЕКА ВЕЌЕ САМИОТ ИЗГУБИЛ НАДЕЖ ДЕКА ЌЕ БИДЕ ПРЕМИЕР!

0
461
  • Тоа што Мицкоски отишол да го моли Заев на колена за коалиција со СДСМ покажува дека веќе самиот изгубил надеж дека ќе биде премиер.

    Градоначалникот на општина Карпош,Стевчо Јакимовски во студиото на ,,Инфомакс”.