ЈАКИМОВСКИ : ТОА ШТО Е ГРУЕВСКИ НАДВОР ОД ЗЕМЈАВА ТРЕБА ДА НЕ ПРАВИ СРЕЌНИ!? ЖИВЕЕМЕ ЛИ ПОДОБРО!? АКО ВАДИМЕ НЕБУЛОЗИ МЕСТО КРИВИЧНИ СЕ ДАВА АЛИБИ ЗА БЕГСТВО!

0
300
  • А што сме среќни што е Груевски надвор!? Живееме подобро!? Ако ние вадиме небулозни дела како што се ,,Мерцедесот”, ,,Шамарите во Центар” итн па сами му дадоа алиби на Груевски да бега.

    Замислете Груевски да беше ослободен за мерцедесот, да беше ослободен за шамарите, за финансирање на партијата ,,Титаник”, како ќе кажеше на светот дека е жртва на монтирани процеси!?

    И Европа и светот ќе му кажеше дека за повеќе случаи е невин, а кога правиме небулози создаваме алиби за таква работа.

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски.