ЈАКИМОВСКИ : СО КОЧЕЊЕТО НА ДУПОВИТЕ, ВМРО-ДПМНЕ ГИ КАЗНУВА КАРПОШАНИ ЗАТОА ШТО МЕ МРАЗАТ МЕНЕ!

0
234

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски околу дуповите на Општина Карпош кои се донесени од владата и се потребни на карпошани за кои како што вели советниците на ВМРО-ДПМНЕ ги кочат.