ЈАКИМОВСКИ : СЕ ЧУДАМ КАДЕ СЕ ОРГАНИЗАЦИИТЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖЕНСКИТЕ ПРАВА ДА И ДАДАТ ПОДДРШКА НА КОСАНА, ТАА Е ЖЕНА КОЈА ТАА НОЌ ПРЕТРПЕ ТЕШКИ ЗАКАНИ, ПЦОВКИ И ОМАЛОВАЖУВАЊА

0
746
  • Јас уште на една работа не можам да се начудам, каде се организациите за заштита на женските права. Косана е жена, да излезат да и дадат поддршка која со што се не се соочуваше изминативе денови, со какви закани со какви простачки и малограѓански пцовки и омаловажувања на нејзе како жена.

Градоначалникот на Општина Карпош Стевче Јакимовски во ,,Студио 10″ на ТВ24