ЈАКИМОВСКИ : СЕГА СЕ ВИДЕ ДЕКА БЕВ ВО ПРАВО ШТО НЕ ДОЗВОЛИВ ГАСОВОДОТ ДА МУ СЕ ДАДЕ НА МАКПЕТРОЛ

0
827

Градоначалникот на општина Карпош на стримот на ЈутЈуб за ,,Инфомакс” : “Сега се виде дека бев во право што не дозволив гасоводот да му се даде на Макпетрол”.