ЈАКИМОВСКИ : НЕ МОЖЕ ДА ВОВЕДЕМЕ ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ ВО КАРПОШ ЗАТОА ШТО ВМРО-ДПМНЕ ГИ БЛОКИРА ДУПОВИТЕ

0
217
  • Не можеме зонско паркирање да воведеме затоа што немаме урбанистички план. Како ќе ги нацрташ улиците, полиција ти вика донеси ми извод од урбанистички план. Тие планови служат за потребите на граѓаните не за мене лично.

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски.