ЈАКИМОВСКИ : НЕМАМ ПОТРОШЕНО НИТУ ЕДНО ЕВРО ПО РЕСТОРАНИ, ТЕЛЕФОНОТ САМ СИ ГО ПЛАЌАМ, СУМ БИЛ САМО НА ЕДНО СЛУЖБЕНО ПАТУВАЊЕ ВО СТРАНСТВО

0
550
  • Вмровчиња мангупчиња, гласаат на совет 11 000 евра за денот на општината да примаме странски гости и после на прес ме прават партал за истата таа одлука, а јас немам ниту едно евро потрошено на репрезентација по ресторани и телефонот сам си го плаќам и сум бил само на едно службено патување во странство, пуштавме улица Карпошова во збратимениот град Тиват во Црна Гора.

Јакимовски на стримот на Инфомакс.