ЈАКИМОВСКИ: НА 24-ТИ ДЕКЕМВРИ 2012-ТА НА СУДИРИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ ДОНЕСОВМЕ 30 РАЧКИ ОД ЛОПАТА ВО СЛУЧАЈ ДА ТРЕБАШЕ ДА СЕ СООЧИМЕ СО ПОЛИЦИЈАТА

0
585
  • На 24 декември 2012 на судирите пред Собрание донесовме 30 рачки од лопата во случај да требаше да се соочиме со полицијата.

Градоначалникот на општина Карпош, Стевче Јакимовски за ,,Инфомакс” за црниот понеделник пред Собрание во 2012 година.