ЈАКИМОВСКИ: НА ЕДНА СРЕДБА ПРЕД 2 ГОДИНИ МИЦКОСКИ МИ ВИКА НАЈДИ МИ ДОБАР КАНДИДАТ ЗА ВО КАРПОШ, ЈА ГО ГЛЕДАМ И СИ ВИКАМ ОВОЈ МЕ ЗАЕБАВА

0
1501

– На една средба пред 2 години, Мицковски ми рече најди ми добар кандидат за во Карпош, ја го гледам и се чудам, ми идеше да му речам а дај ми ти добар кандидат за премиер и за лидер на ВМРО ДПМНЕ, значи човекот е неверојатен, ми даваше лажни анкети на кои само 2000 луѓе ќе гласале за мене, после ме изигра за директорската позиција во Градски Паркинг, па ги лаже советниците им вели ќе правиме ДУП-ови кога ќе дојде ВМРО на власт, а до тогаш народот што ќе прави ќе блее во небото и ќе се моли ВМРО да победело?!

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски за ТВ24.