ЈАКИМОВСКИ: НАЈГОЛЕМА ГРЕШКА НА ГРУЕВСКИ И ПОТОА НА ЗАЕВ БЕШЕ НАМАЛУВАЊЕТО НА ПРИДОНЕСОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ, ЗАТОА ИМАМЕ ЛОШО ЗДРАВСТВО И БЕГААТ ЛЕКАРИТЕ

0
231
  • Најголема грешка на Груевски и потоа на Заев беше намалувањето на придонесот за здравствено осигурување, затоа имаме лошо здравство и бегаат лекарите.

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски во ,,Инфомакс”.