ЈАКИМОВСКИ: МИЦКОСКИ Е НАЈГОЛЕМА НЕСРЕЌА ЗА МАКЕДОНСКАТА ОПОЗИЦИЈА, ТОТАЛЕН ПОЛИТИЧКИ АНТИТАЛЕНТ, ЗАКАНИТЕ ЗА ОСТАВКА СЕ НЕГОВО АЛИБИ ДА ИЗБЕГА ОТКАКО СИ ГО ОДРАБОТИ СВОЕТО

0
724

– Мицковски е најголема несреќа за македонската опозиција, тотален анти талент за политика, неговите закани за оставка ако некој во парламент гласа за уставни измени се негово алиби да се повлече од политиката откако си го одработи своето да му помогне на СДСМ да го промени името и да се реализира договорот со Бугарија. Дури прави тајни преговори за правење нова левичарска партија која ќе ги собере гласовите од незадоволните членови на СДСМ кои потоа пак ќе гласаат за владата на СДСМ и ДУИ.

Јакимовски на Канал 5.