ЈАКИМОВСКИ : МИЛЕ ЈАНАКИЕВСКИ ТОА ЗЛАТНО ДЕТЕ Е ЖРТВА НА ПОЛИТИЧКИ РЕВАНШИЗАМ И 353 ЧЛЕНОТ ОД КЗ!

0
912
  • Зарем не се наситивме!? За што лежи Гордана Јанкуловска!? За што лежи овој Ѓоко Поповски, 16 години е човекот осуден! Видовме пари таму украдени и земени!? Миле Јанакиевски е 18 години осуден, тоа златно дете, се што проекти се работат денес се работат од Миле Јанакиески, за ,,Сончев Град”, за ,,Шпански скали”, никаде не станува збор за пари и корупција, на ваков ли начин ќе ја рушиме корупцијата!?

    Дозволивме и СЈО, дозволивме да има и да се користа дозволени и недозволени со закон методи. И што најдовме!? Мерцедесот, шамарите во Центар!?

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски.