ЈАКИМОВСКИ: ЗА ШТО Е ПРИТВОРЕН ВЛАДО ТОДОРОВИЌ ВО ПРИТВОР ЗА СПОМЕНИЦИТЕ ВО ЦЕНТАР?!

0
491
  • За што е притворен Тодоровиќ!? По членот 353 од КЗ! Злоупотреба на службена функција. Човеков вика ја не викам дека не е така, владата донела одлука да префрли пари на Општина Центар, ме задолжила да ги ставам на посебна сметка и ме задолжила да распишам тендер, каде е мојата злоупотреба!? Зошто е човекот во притвор, зошто овие луѓе ги ставаме непотребно во притвор!?

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски.