ЈАКИМОВСКИ ЗА ИНФОМАКС : ЗАДОВОЛЕН СУМ ОД ПРЕСОТ НА ПРЕМИЕРОТ, ДА СЕ ДОДАДАТ ГРАДИНКИТЕ И ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО РЕГУЛИРАНИОТ ПАЗАР

0
614

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски го пофали премиерот Ковачевски на синоќешната вонредна пресконференција поврзана околу економската криза и поврзана со набавката на струја при што дополни дека би било добро доколку се додадат и градинките и јавните претпријатија во регулираниот пазар.