ЈАКИМОВСКИ : ДОДЕКА НЕ ГО ОПЉАЧКАА, ТРИФУН КОСТОВСКИ БЕШЕ ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕЦ, ПОМАГАШЕ НА СИТЕ

0
512

Градоначалникот на општина Карпош на стримот на ЈутЈуб за ,,Инфомакс” : ,,Додека не го опљачкаа, Трифун Костовски беше голем хуманитарец, помагаше на сите”.