ЈАКИМОВСКИ: ГОСПОД ГЛЕДА, ТАТКО МУ НА БОКИ ЧАСТЕЛ ЦЕЛА КАФАНА КОГА МЕНЕ МЕ АПСЕЛЕ, А СЕГА СИН МУ СКАПУВА ВО ЗАТВОР И ГО ТЕПААТ

0
997
  • Господ гледа, татко му на Боки 13 во Скопје честел цела кафана кога мене ме апселе, а сега неговиот син сккапува во затвор и го тепаат таму.

Јакимовски на Инфомакс.