ЈАКИМОВСКИ: ВМРО ДПМНЕ И ПРАВИ ПРИТИСОК НА ДАНЕЛА, САКА ДА ЈА УПРАВУВА, НО ТАА ДОБРО СЕ ДРЖИ И ПРУЖА ОТПОР!

0
1171

– За Данела, можам да кажам дека со неа имам одличен однос. Мислам дека некој се обидува да стави контрола врз неа но таа покажува отпор и сака да биде и остане независна.

Јакимовски на Канал 5, иако не го кажа ВМРО ДПМНЕ како причинител на притисокот, сепак логично е да мисли на нив затоа што токму меѓу ВМРО и Данела има тензии и искричења, има чудни смени на директори во јавни претпријатија, Мицковски се дистанцира од неа, Славески ја критикува дека имала лош однос со јавноста…