ЈАКИМОВСКИ: АКО САКА МИЦКОСКИ ДА БИДЕ ГРАДОНАЧАЛНИК НА КАРПОШ НЕКА ДОЈДЕ И НЕКА СЕ КАНДИДИРА НА ИЗБОРИ, НЕ ДА ПРАЌА ЗАКАНИ И ДА МИ ПРАВИ УПАД ВО ГРОМ

0
762

Прес конференција на градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски :

  • Доколку Мицкоски сака да биде градоначалник на Општина Карпош, тогаш нека дојде и нека се кандидира на избори, не да праќа закани и да ми прави упад во ,,ГРОМ”.