ЈАКИМОВСКИ: АКО Е КОВАЧЕВСКИ НЕСПОСОБЕН ЗА ВОЈСКА, МИЦКОВСКИ Е НЕСПОСОБЕН ЗА ПОЛИТИКА

0
601

– Да ги изгубиш Карпош и Скопје без избори, да не можеш да ја смениш власта и покрај сите нејзини спорни предавнички договори со соседите и после сите афери на власта, значи дека Мицковски е неспособен за политика, ако веќе го напаѓаат Ковачевски дека бил неспособен за војска служење.

Стевчо Јакимовски на Канал 5.