ЈАКИМОВСКИ : АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ САКА ДА ДОНИРА ФИТНЕС ЗОНИ КАЈ КРСТОТ НА ВОДНО И ВО СТУДЕНТСКИ ДОМ ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ”, АМА НЕМА ДУП?!?!

0
162
  • Агенција за млади и спорт сака да донира фитнес зони на крстот на Водно и во студентскиот дом ,,Гоце Делчев”.

    Не можеме да дадеме одобрение да се постават затоа што немаме урбанистички планови.

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски.