ЈАВНОСТА РЕАГИРА БУРНО НА ОГЛАС ЗА РАБОТА НА МЕПСО КАДЕ НА СРЕДНИСТ МУ СЕ НУДИ ПЛАТА ОД 25.000 ДЕНАРИ!

0
892