ЈАВНОСТА ЗГРОЗЕНА ОД БИТОЛСКИТЕ ВМРОВЦИ КОИ ШЕТААТ ПО МЕДИЦИНСКИ СКАФАНДЕРИ, НЕКОИ СЕ ПРАШУВААТ ДАЛИ ВМРО ДПМНЕ НЕ Е ПАРТИЈА, ТУКУ Е ПСИХИЈАТРИСКА ДИЈАГНОЗА?!

0
2124

Во Битола ВМРОВЦИТЕ одат по Широк Сокак облечени во скафандери. Да се шегуваш на тема КОВИД на тема владина помош за 60.000 луѓе кои со месеци не земале плата, тоа е умоболно и настрано до коска!

Народот со право се прашува дали оваа партија е всушност психијатриска дијагноза за сите што малце имаат одлемена жица во главата?!