ЈАВНОСТА Е ЗГРОЗЕНА ОД ОВАА ФОТОГРАФИЈА : ВО ВИНИЦА МАСАКАР НА УЛИЧНИ И ДОМАШНИ КУЧИЊА

0
598

На социјалните мрежи се шири фотографија каде лежат убиени домашни и улични кучиња по улиците на Виница, вистински масакар се случува, се надеваме дека надлежните ќе го расветлат случајот што поскоро и да се пронајдат сторителите на овој грозоморен чин.