ЅИНГО МУ АКНА КЛОЦА ВО ГАЗ НА ЈАНКО БУРЕК, НЕМА НИ ТРАГА НИ ГЛАС ОД ЕМИСИЈАТА, ГИ ФРЛИ И НЕГО И ЛАТАС КАКО ИСКОРИСТЕНИ КУРТОНИ!!!

0
2922