Ѕвездата на Јувентус, Даглас Коста заедно со неговата сопруга и мајка со автомобил бесплатно делат помош на најзагрозените соседи

0
290

Даглас Коста ја напушти Италија и во моментов е во Бразил, со сопругата и мајката дели помош на најзагрозените соседи.

Бразилецот го наполни автомобилот со храна која ја дели на сиромашните соседи во Бразил, на Инстаграм напиша.

„Во целиот овој хаос уште поголема е желбата да им помогнам на најзагрозените“ .

Во Бразил има над 14.000 лица заразени со Ковид-19, околу 700 починаа како последица од корнавирусот.