ЃУБРИЊА ЗЛОБНИ: Нашата дијаспора наместо да е среќна што конечно и ние во Македонија ќе се доближиме до стандардот на живот кој го живеат они во Америка и Австралија, тие со клетви и пизма за одлуката да одиме во ЕУ и НАТО?!?!

0
5412

Нашата дијаспора наместо да е среќна што конечно и ние во Македонија ќе се доближиме до стандардот на живот кој го живеат они во Америка и Австралија, тие со клетви и пизма за одлуката да одиме во ЕУ и НАТО?!?!