Шурата на Коце Трајановски ја снабдува со бетон изградбата на катната гаража Смилевски Конгрес!

0
3225

10843d5d-c2d3-401f-9170-0600e7cb3957_zpsb237425b

Катната гаража близу МНТ која е последна за изградба а која ја гради државното претпрјатие за управување со станбен и деловен простор, ПУИК, е снабдена со бетон од страна на фирмата Македон Бетон која е во сопственост на шурата на градоначалникот на Скопје, Ниче Димовски.

makedon beton

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=OZipSFma9IU[/youtube]

Извор : Мактел