Шупакот Пандов открива дека Мијалков и Грујо ќе ги активираат пушинелите во судот : Заев ќе заврши во затвор за еден месец!

0
650

pandov24laga

Мене ми стои дека судската постапка се ближи и дека во наредниве месец дена во делот на прислушување очекувам дека четвртообвинетиот Зоран Заев ќе заврши во затвор. После тоа претпоставувам ќе се оди на вториот дел, автентичноста на разговорите и правните последици од тоа, рече активистот на ГДОМ и глодар на вистината, Александар Пандов во дебатата на 24 вести.

– Ако тие се автентични разговори, ако се стекнати како што треба, или ако има правно дејствие од некој настан што е слушнат ќе биде прашан што е со него. Конечно, СДСМ како сериозна партија ќе добие ново раководство, нов нормален европски лидер, пратениците ќе се вратат во парламентот и ќе се продолжи со нормалното партиско живеење. Искрено верувам дека, наскоро ќе има после тоа избори во СДСМ на кои ќе се избере нов лидер, и пратениците ќе се вратат во парламентот, рече Александар Пандов.