ШУПАКОТ ЕДНАШ ТРЕБАШЕ ДА СЕДИ НА ВОДНО И САМО ДА СТАВИ ПОТПИС И ТОА НЕ БЕШЕ СПОСОБЕН ДА ГО НАПРАВИ – Вест: Итниот потпис на Ѓоле вре­ди 6.000 ев­ра

0
534

CBE58F9A31BAF04CB586DCE9D0B9BC79

Законот за специјален обвинител леташе до Црна Гора со авион по потпис од претседателот Ѓорге Иванов за да може пратениците да го изгласаат законот по итна постапка, пишува Вест. Во цената на летот влегуваат фиксни и оперативни трошоци, кои во конкретниов случај се движеле околу 5 до 6 илјади евра, велат извори од авијацијата за весникот.