ШТО ТИ Е ЖИВОТ, АКО НЕ СИ НА ВЛАСТ КАКО ДА НЕ СИ ЖИВ: Владанке, ти ли си мори, што ти е?!

0
1495

Владанка додека беше на власт, десна рака на Ѕинго, главна за сите вработувања на социјалистите речиси една декада.

Таа пратеник, 2000е месечно жглап! Мажот директор на ЈП Зеленило во Град Скопје, 2000е месечно жглап! Синот управител на РИК Силекс, 2000е месечно ЖГЛАП! Останати АЛАШ ВЕРИШ мајмунарии, пак околу 2000е месечно ЖГЛАП!

Снаата некаде накалемена во администрација, месечно и таа 1000е месечно ЖГЛАП!

И така цели 10 години, капитал од 1 милион евра! Се дереше на говорница, се кикотеше, се бореше како лавица во одбрана на она што не се брани!

10 години му служеше на режимот, социјалистичката Силвана Бонева!

Владанка во опозиција, синот доби казна затвор од 6 години како управител на РИК Силекс за криминалот со тендерите во РЕК Битола.

Мажот веќе не е директор, таа уште малце и ќе иде во пензија со 300е. Снаата преместена на место каде што ќе мора да работи за да добе плата?!?!?!

ЈБГ, живот пише романе!