ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО КУМАНОВО?! НАРОДЕН ГЛАС ДОЗНАВА, ОГРОМЕН БРОЈ НА ИСТРЕЛИ ОД КАЛАШНИКОВ И БОМБИ ВО КУМАНОВО, АНГАЖИРАНИ И ХЕЛИКОПТЕРИ НА АРМ!?

0
691

kumanoov

Од информациите кои ги добивме во овој миг околу 5 часот наутро се слушаат огромен број на истрели во Куманово, кумановчани се видно вознемирени од истрелите а на повидок се и хеликоптери на АРМ, повеќе информации во текот на денешниот ден.