ШТО ПРАВАТ ЖЕНИТЕ ПРЕД СЕКС?

0
2501

Првиот секс со новиот партнер за некои жени претставува голем стрес.

Истражувањата покажале дека од првата ноќ со новото момче жените може да поминат и шест часа подготвувајќи се за тој момент.

312844

Некои се подготвуваат детално, а на некои подготовка не им е потребна.

Пред секс поголемиот број жени ќе се издепилираат, ќе го средат станот, ќе проверат како им изгледа тоалетот, а на списокот на задолжителни работи што мораат да се случат во склоп на подготовките за првиот однос се и проверките дали облеката е целосна.