ШТО ОТКРИЈА БОМБИТЕ НА ЗОРАН БОЖИНОВСКИ? ДЕКА ЗАЕВ ГО СРУЖИЛ РЕЖИМОТ СО НЕВИДЕНА ХРАБРОСТ РАМНО НА ЛУДИЛО ДА ИМ СЕ СПРОТИСТАВИШ НА НАЈГОЛЕМАТА МАФИЈА ВО ЗЕМЈАВА ВО ПОЗИЦИЈА НА ОПОЗИЦИЈА!

0
522

Верушевски : Еве, ги губиш изборите. Немаш договор никаков…

Заев : Завршено е тогаш политички, чао и куќи.

Верушевски : Во затвор ќе одиш!

Заев : Ако бе човек, ќе одам! Таман работа.

Верушевски : Ама после ќе барате, после џабе ќе ви е. Сегеа има рака, дај да затвориме све.

Заев : Значи до крај на живот, до крај у затвор. Неам проблем. Ќе чепнат дете ќе чепнам дете. Разбираш?! Ќе чепнат фамилија ќе чепнам фамилија!