ШТО ЛИ ЌЕ КАЖАТ СЕЛА И ТАРАВАРИ ЗА ОВА – НИКОЛОВСКИ: ПОСЕТАТА НА ПРЕМИЕРОТ НА КОСОВО ВО СКОПЈЕ БЕШЕ ПОНИЖУВАЊЕ ЗА МАКЕДОНИЈА?!?!

0
765

– Тоа што пола Скопје беше затворено за да му се направи чест на премиерот на Косово е понижување и национален срам за Македонија. Ми се гади од ова, ова е дно и срам за земјава…

Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ со невидено блесава изјава на ТВ Алфа, што ли ќе кажат за ова новите коалициски партнери Села и Таравари и Гаши?!?!