ШТИП ИМА СРЕЌА ШТО ИМА ВАКОВ ГРАДОНАЧАЛНИК, ЧОВЕКОТ ПЛЕНИ СО СВОЈОТ ИНТЕЛЕКТ И ХАРИЗМА, НИКОЛОВ: ОНИЕ ШТО НЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ, ПРАВАТ ШТЕТА ВРЗ ЗАЕДНИЦАТА ЗАТОА ШТО ВИРУСОТ КАЈ НИВ МУТИРА И СЕ ЗАСИЛУВА И СТАНУВА ЗАКАНА ЗА СИТЕ

0
275

– Одбраната против вирусот треба да го гледаме низ призмата на војната, па ако вирусот е непријателот кој не напаѓа, ние сите треба да го пречекаме со штитови и панцири да не може да не прободе и навлезе во нашите тела, и сега ако сме сите вакцнирани он ќе изумре нема каде да живее, затоа што живее само во човечките тела, е тука е штетата на анви ваксерите, они дозволуваат кај нив да влезе вирусот, па се борат со него, вирусот се адаптира во телата на имунолошкиот напад и мутира и се засилува и станува се поопасен со тек на време и потоа станува закана и за вакцинираните затоа што вирусот природно е програмиран со тек на време да мутира и станува потежок за елиминација, тоа се законите на природата кои важат и кај вирусите, тоа се дарвиновите правила на природата… Значи ако му дозволиме да живее во нашите тела он мутира и се влошува како наш непријател, затоа треба да се вакцинираме, да не му доволиме тоа да го прави, да не му даваме средина каде ќе расте и ќе мутира…

Штип има среќа што има ваков доктор и ваков градоначалник со ваков интелект и харизма, браво доктор Сашко Николов.