ШТИПСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ЗАМИНАА ВО СПАСУВАЧКА МИСИЈА ВО ТУРЦИЈА

0
619

Штипските пожарникари заминаа во спасувачка мисија во Турција со цел да се помогне во извлекувањето на настраданите.Спасувачкиот тим од Штип е опремен со најсовремена опрема наменета за посебна спасувачка мисија.

Општина Штип нуди целосна поддршка во име на хуманоста и солидарноста на најпогодените подарчја и населени места во Турција, со желба за побрзо враќање на животот на нашите браќа.